Râul Murdar – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa un râu murdar înseamnă o anumită letargie, sau oboseală din partea ta. Aceasta poate fi legată de unele dintre bolile tale, sau chiar de sentimente rele, dar trecătoare. Partea ta emoțională poate fi încă destul de sensibilă la impacturi puternice, așa că sunt multe lucruri care te pot zdruncina.

Visează un râu murdar

În plus, semnificația visului cu râu murdar poate fi legată de lucruri rele care s-au întâmplat în cursul vieții tale. Râul este un simbol al curgerii pe care o ia viața ta. În namitologia japoneză, există un râu numit Râul celor trei căi. Cei care mor trebuie să traverseze acest râu pentru a ajunge în lumea celor morți. În funcție de viața persoanei, trebuie să urmeze una dintre cele trei căi. Cu cât viața ta este mai plină de lucruri rele, cu atât va fi mai grea. Prin urmare, găsirea râului murdar în visul tău seamănă cu acest mit al culturii japoneze.

Cu toate acestea, nu înseamnă că aveți neapărat acțiuni rele, deoarece aceasta poate fi reprezentarea suferinței din viața voastră. Bolile de familie sau neînțelegerile pot fi cauzele acestui vis. Prin urmare, cu cât râul este mai murdar, cu atât mai greu va fi să depășești aceste situații.

În plus, visele cu un râu murdar pot fi legate nu de trecutul tău, ci de viitorul tău. Este posibil să fiți înconjurat de multă nesiguranță cauzată de problemele pe care le aveți și, probabil, vă vor ieși în cale dificultăți mai mari, în principal din cauza drumului pe care ați ales să îl urmați.

Nu poți spune cu certitudine 100% ce înseamnă visul doar analizându-l în general. De aceea, este necesar să analizați totul dintr-un parametru mai concentrat. În acest fel, ar trebui să acordați o atenție deosebită contextului, astfel încât să puteți înțelege mai exact ce înseamnă să visați un râu murdar.

Acest vis nu este, de obicei, un semn bun, deoarece aduce o reflecție asupra momentului tău. Sunt șanse să nu trăiești cea mai bună fază a ta. Acest lucru se reflectă în incertitudinile lor, în principal din cauza dificultății lor de a face față realității. Este posibil ca unii oameni chiar să te păcălească, dar tu nu vrei să vezi.

Visul de a vedea un râu murdar

Seeing A Dirty River

Acest lucru ucide râul care există în interiorul tău și îl face din ce în ce mai murdar. Prin urmare, ar trebui să acordați o atenție deosebită prieteniilor voastre. Dacă îți dai seama că există falsitate în relațiile tale, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te îndepărtezi de această negativitate pentru a lăsa să se facă o adevărată curățare în viața ta.

Visează că nimic într-un râu murdar

În cazul în care înotați într-un râu murdar, semnificația acestui lucru poate veni din partea subconștientului dumneavoastră, care încearcă să vă trimită o alertă foarte simplă. Lucrurile nu merg bine și nu are rost să negați acest lucru. Te afli scufundat în mizerie și încerci să te convingi că totul merge bine, dar totul în jurul tău nu este curat.

Aveți o mulțime de incertitudini și ajungeți să vă ascundeți de adevăr din această cauză. Lucrurile nu merg ușor și trebuie să lupți mult pentru a întoarce situația. Multe obstacole se află în fața ta. Prin urmare, este timpul să te ridici din nou și să înfrunți realitatea. Înțelegeți mai bine ce se întâmplă, de ce lucrurile nu sunt în regulă, ce puteți face pentru asta și, în cele din urmă, acționați. Numai tu ești capabil să ieși din această încurcătură.

Visezi că navighezi pe un râu murdar

Navigate In A Dirty River

Navigarea în apă curată indică, de obicei, că persoana este destul de deschisă și comunicativă. În acest caz, apa murdară portretizează faptul că trăiți într-un moment opus. Prin urmare, trebuie să recuperezi această latură mai sociabilă pentru a te simți din nou mai bine.

Visezi că bei apă dintr-un râu murdar

Imaginați-vă că vă plimbați și găsiți un râu. În mod normal, nu am mai bea apă. Dar observați că râul este murdar. Ați bea apa din acest râu așa? Cu siguranță că nu, deci de ce în visul tău faci acest gest? Faptul că visați că beți apă murdară din râu indică faptul că treceți printr-o mare suferință și că intrați într-un anumit proces de doliu.

Poate că acesta este rezultatul unei dezamăgiri amoroase sau a unui fel de angoasă pe care o trăiești. Faptul că te contaminezi cu această apă reprezintă cât de multă angoasă suferi. Cu cât bei mai multă apă în vis, cu atât mai mare trebuie să fie suferința prin care treci în viața reală.

Visează că trece printr-un pod pe un râu murdar

Știm deja că râul murdar poate reprezenta lucruri rele din viața ta. Prin urmare, dacă reușești să treci peste el și să eviți contactul cu el, înseamnă că treci departe de negativitate.

În acest fel, ești pe deplin capabil să depășești dificultățile, mai ales cele care se referă la emoționalul tău. Este important să rețineți cum aveți acum capacitatea de a vedea lucrurile de sus. A avea această perspectivă diferită poate fi foarte interesantă, pentru că vedeți că sunteți deasupra problemelor voastre. Păstrarea acestei viziuni poate fi un lucru foarte bun pentru a-ți depăși problemele.

Visează că se cade într-un râu murdar

Falls Into A Dirty River

Ai încercat chiar să eviți să fii afectat de negativitate, dar ai sfârșit prin a cădea în ea. Este o situație complicată, care poate provoca o anumită afecțiune. Nu reușești să scapi de emoțiile negative și acest lucru îți încurcă prea mult viața. Încercați să fiți și echilibru, pentru că recuperarea dumneavoastră depinde de puterea și capacitatea dumneavoastră de a vă depăși. Încercați să găsiți mai multe emoții pozitive pentru a vă face râul puțin mai puțin murdar. Treptat, vei reuși să treci peste asta fără să mai cazi în apă.

Visează că forezi într-un râu murdar

Din nou, acest vis reprezintă dificultatea ta de a face față situației tale, dar în acest caz este și mai grav. Lași disperarea să pună stăpânire pe tine și asta nu te va ajuta deloc. Încearcă să respiri puțin pentru a ușura acest sentiment de înec.

Visează un râu murdar de sânge

În acest caz, murdăria râului este ceva mai specific. Aici, există o semnificație puternică legată de boală, sau chiar de moarte. Prin urmare, ar trebui să profiți de acest moment pentru a avea mai multă grijă de tine și de sănătatea ta, pentru că asta este ceea ce contează cel mai mult.

Visul de a visa la murdăria râului și a curentului

A se vedea în curentul unui râu este ceva ce aduce o interpretare puternică, dar depinde de relația sa cu apa. Dacă înotați împotriva curentului, este un indiciu puternic că vă luptați cu ceva. În cazul în care, vă luptați cu sentimentele negative și cu toată negativitatea din viața dumneavoastră. Acestea pot fi foarte puternice, dar visul este un semn că nu vei accepta acest lucru cu ușurință și vei continua să lupți pentru fericirea ta. Este și mai interesant atunci când reușești să depășești apa și să reușești în vis, deoarece este un semn puternic că recuperarea ta merge bine și că în curând te vei simți din nou bine.

Pe de altă parte, dacă ești în favoarea curentului, ca și cum l-ai folosi ca pe un imbold, ar putea însemna că accepți starea actuală a vieții tale. Acest lucru indică faptul că lăsați negativitatea să preia controlul.

Situațiile emoționale și rele exercită o mare cantitate de energie asupra ta, iar acest lucru te face foarte greu de suportat. Prin urmare, aveți nevoie urgentă să vă restabiliți. Dacă este necesar, cereți ajutorul cuiva în care aveți încredere. Nu lăsați ca lucrurile să se înrăutățească și mai mult, aveți toată capacitatea de a depăși toate adversitățile.

5/5 - (1 vote)