Război – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visarea războiului în general provine din probleme interne care necesită soluție, cum ar fi un conflict între dorințele și nevoile tale. Sensul visării la război se bazează pe o metaforă hotărâtoare pentru a dezvălui emoții și dispute intime în care vă angajați zilnic cu voi înșivă.

Visele dezvăluie o mare parte din ceea ce suntem fără să știm că suntem. Mintea umană este împărțită între sine și ego, ego-ul fiind modelat de oglinda mediului care ne înconjoară. Mama, tatăl și familia care ne înconjoară ca și copii sunt cărămizile care ne formează personalitatea și credințele. Credințele nu sunt doar spirituale, ci și cele care construiesc stâlpii regulilor care guvernează societatea.

Sinele interior este un fel de scânteie divină, conștiința noastră și voința care ne guvernează independent de valorile sociale. Sinele interior este mai complex și servește, de asemenea, ca o santinelă care observă fără ca tu să observi. Sinele tău interior are propriul limbaj și, spre deosebire de limbajul scris sau vorbit, funcționează cu imagini.

De aceea, visele spun mult mai mult decât arată și ne fac să înțelegem puțin despre modul în care funcționează acest limbaj figurativ, pe lângă învățarea a ceea ce vrea să-ți spună prin vis visul tău interior. Pentru a înțelege ce înseamnă să visezi la război, trebuie mai întâi să înțelegem ce face din această imagine lectura simbolică a sinelui nostru interior. Un moment dificil? În viața profesională sau de familie? O veste proastă sau un augur fericit și de succes? Un pic din fiecare și cu siguranță multe alte semnificații. În rândurile următoare vom înțelege mai bine.

Visează că ești într-un război

Sinele nostru interior, pe care îl numim subconștient, este maestru în descifrare și înțelegere mai mult decât suntem capabili în mod conștient. A visa că ești într-un război este subconștientul tău expunând un sentiment pe care tu însăși nu l-ai observat încă. Problemele îți provoacă suferință interioară.

Cu siguranță vedeți aceste probleme, dar ceea ce nu ați realizat încă este că corpul vostru începe deja să simtă efectele negative. Dacă sunt retrogradate în plan secund, aceste sentimente negative pot începe să se manifeste în sănătatea ta, așa că încearcă să rezolvi aceste situații în curând. Cel mai bun mod este să le înfrunți, chiar dacă la început ar putea să doară.

Visând la război mondial

Război – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Acestea sunt simptome de stres la locul de muncă sau în viața de familie. Este posibil să vă simțiți persecutați în oricare dintre aceste medii și să credeți că cineva vrea să vă facă rău. Suntem adesea presați de membrii familiei din cauza așteptărilor pe care le creează pentru creșterea noastră socială și independența financiară.

La locul de muncă, putem fi acuzați de obiective sau de noi înșine în căutarea avansării profesionale. În oricare dintre aceste cazuri, deși nu este total sănătos să eviți orice sarcini externe sau interne, acordarea lor prea mare generează frustrare și suferință. Nu lăsați pe nimeni să vă consume.

Visând la războiul nuclear

Este o indicație că vă aflați într-o situație care ar putea să vă împingă la limită. Tensiunile de această magnitudine sunt în cele din urmă periculoase, deoarece ne pot determina să întreprindem acțiuni neîntemeiate, pe care ulterior le-am putea regreta.

Ține-ți capul în poziție și tratează cu calm toate punctele care te afectează până găsești o soluție, deoarece apare întotdeauna, chiar dacă nu o vezi în acest moment.

Visând la războiul sabiei

Gata, atunci când aveți o problemă, cel mai bun lucru de făcut este să vă confruntați și să căutați până când găsiți o soluție. Visarea unui război cu sabia sau visarea unui război medieval arată că aveți puterea, curajul și determinarea de a face față faptelor. Acestea sunt trăsături remarcabile ale unui câștigător.

Visează că mori în război

Diferitele bătălii ale vieții îți epuizează puterea, iar diferitele traume pe care le-ai trăit au prioritate asupra determinării tale. Știm cu toții cât de greu este să lupți în continuare. Știm că, după atâtea mari bătălii, astăzi, ceva prin care ai trece fără ezitare în trecut, pare să capete proporții amărât de voluminoase. Nu te lăsa zguduit. Nu este ușor să luați decizia de a ține capul sus și de a face față acestei provocări.

Dar crede-mă, cu atât mai mult acest lucru va trece și bucuria și fericirea vor fi din nou prezente în zilele tale, cu toate acestea, obstacolele vor reveni întotdeauna ca niște pietre prin care cizmele tale se vor uza când le vei călca pe ele. Schimbați-vă ghetele sau puneți-vă un toc înalt, orice, dar nu renunțați niciodată la călătoria vieții.

Visând că fugi de război

Să visezi că fugi de război este sinele tău interior care îți cere să faci o pauză. Lucrurile sunt confuze, gândurile tale sunt amestecate și totul ajunge să nu-ți permită capului să se organizeze și să găsească soluții. Din acest motiv, micile probleme ajung să devină probleme.

Fă asta, stai departe de tot ceea ce îți afectează viața. Dacă este posibil, călătoriți, luați o vacanță, chiar dacă este un weekend departe de toate. Nu este întotdeauna posibil, din păcate, în acest caz, practica un hobby, citește, ascultă muzică. Oricum … relaxează-te!

Visând la un război de avion

Nu este neobișnuit că ceva ce am planificat și am lucrat pentru a se întâmpla ajunge să fie frustrat de forțe care nu ne controlează. În astfel de momente, ne simțim dezamăgiți și chiar și dezamăgirea și dezgustul ne pot apărea. Visarea unui război cu avionul reprezintă acest moment când știrile care contrazic așteptările noastre sunt pe cale să sosească. Calmeaza-te. Există întotdeauna o a doua, a treia sau chiar a patra șansă pentru cei care știu să aștepte.

Visând la război fără arme

Visând la război fără arme semnalează și ți-e frică să nu te rănești, să te lupți sau să te confuzi. Este posibil să fiți anxios și să vă temeți să fiți atacat fără niciun motiv plauzibil. Trăim o perioadă în care atâtea știri despre violență ajung să ne lase cu ceea ce unii experți numesc sindrom de panică. Poate că acesta nu este cazul vostru, dar este bine să stați departe de știrile poliției și să vă exercitați spiritualitatea.

Filmul Visând la război

În termeni generali, visarea unui film este un semn că viața ta este pe calea prosperității și că fructele bune sunt în calea ta. Cu toate acestea, fiind filmul este unul de război, sugerează că pot apărea obstacole în drum și că trebuie să vă pregătiți să le înfruntați înainte de a ajunge binecuvântările.

Visand la Jocuri de razboi

Visarea jocurilor de război și câștigarea este un semn pozitiv că vei depăși o mare provocare. Acum, dacă ați pierdut, aceasta este o metaforă despre care se apropie pierderile neașteptate. Stai atent și nu te risca, nici cu jocuri de noroc și nici în afaceri.

Dă-ne o recenzie bună? 😀