Sarut Pe Buze – Semnificația Și Simbolismul Viselor

“Cele mai frumoase vise pe care le-am visat. O mie de himere, am construit un castel ”, a spus piesa în vocea Elis Reginei. Iar visul este acest mister care ne face să ne trezim cu senzația că am experimentat ceva real. Și mai mult, dacă este un vis romantic cu afecțiune și sărutări. Dar care ar fi semnificația visării despre sărutarea pe buze? Va depinde de interpretarea făcută a visului respectiv, de situația trăită în el și de întregul context în care se întâmplă.

Visează despre sărutul pe buze

În viziunea populară, visele vin încărcate de presimțiri și avertismente și sunt adesea interpretate într-o prismă mistică. În psihanaliză, visele sunt un instrument bogat pentru cunoașterea a ceea ce se întâmplă în interiorul pacientului, ducând la o cunoaștere mai mare despre sine.

Pentru Sigmund Freud, visele despre sărut reprezintă „forța noastră vitală”. Potrivit acestuia, visul sărutării este legat de dorințele noastre ascunse. Ar fi ca un apel de trezire la viață. La urma urmei, vrei un indiciu mai bun de a fi în viață decât un sărut lung și pasional?

Oricare ar fi interpretarea, este puțin probabil ca visul sărutului să aibă o sarcină negativă, deoarece are de obicei legătură cu afecțiunea, romantismul și schimbul. Să interpretăm acum semnificația unor vise cu sărut pe buze.

Ce înseamnă să visezi despre sărutul pe buze?

Pentru a înțelege sensul visării despre sărutarea pe buze, este necesar să se analizeze întregul context în care se întâmplă. Mediul, momentul, persoana sărută, reacția persoanei care a sărutat sau a fost sărutat, printre alte detalii. De asemenea, trebuie evaluată relația dintre acel vis și situația de dragoste în care se află visătorul.

Visând că vedeți doi oameni sărutându-se pe gură

See Two People Kissing On The Mouth

Una dintre principalele semnificații ale visului despre sărutul pe buze este sentimentul de susținere, primire și protecție. Dacă ai visat să te săruți pe buze, de cele mai multe ori este pentru că te simți în siguranță în orice domeniu al vieții tale: profesionist, iubitor, financiar sau familial. În general, visarea la sărut aduce prezențe bune, din momentele pozitive din viitorul apropiat.

Visând că vedeți doi oameni sărutându-se pe gură

Dacă, în vis, vezi doi oameni care se sărută, indică faptul că ai o anumită teamă cu privire la situația ta de dragoste. Este un semn că trebuie să vă evaluați relația, căutând motivele îngrijorării dvs. și modalitățile de soluționare a acestui impas.

Te poți simți singur pentru că nu ai o persoană lângă tine sau chiar simți faimoasa singurătate pentru doi, în care trăiești cu cineva care nu îți acordă atenția așteptată.

Visând că se sărută pe gura cuiva

În general, a visa că sărute pe cineva indică o fază de liniște în viața ta, cu momente fericite și succes în toate domeniile, fie că este vorba de dragoste, familie sau muncă. Arată că sunteți deschis la noi oportunități și încrezători în realizarea proiectelor viitoare.

Visând la sărut pasionat pe gură

Passionate Kiss On The Mouth

Dacă, în visul tău, săruți pe cineva cu pasiune și ardoare, acesta este un indiciu că treci printr-o fază grozavă în viață, indiferent dacă este vorba de un teren iubitor, familial sau profesional. Nu este neapărat un vis asociat cu relațiile romantice, ci cu relațiile în general. Dacă cunoști persoana pe care ai sărutat-o, vei beneficia de ea.

Visând la sărutarea pe gura prietenului

Poate te trezești speriat de un vis în care săruți un prieten. Nu vă faceți griji, deoarece acest lucru nu înseamnă că există vreo relație cu viața reală, nu sugerează neapărat că există ceva mai mult între voi. Cea mai mare semnificație a acestui vis este că te simți în siguranță și în largul tău cu acea persoană. Și că există o mare încredere între voi.

Visând la sărutarea pe buzele străinilor

Mai întâi, analizează sentimentul pe care ți l-a provocat acest vis: te-ai simțit bine, atras de persoană sau speriat? Dacă sentimentul a fost bun, indică faptul că simți nevoia să te cunoști pe tine însuți. Dacă persoana pe care ai sărutat-o ​​sună familiară, este probabil că trezești sentimente pentru cineva pe care nici măcar nu-l recunoști.

Potrivit psihiatrului Gustav Jung, fondatorul Psihologiei Analitice, dacă în vis o femeie sărută un bărbat necunoscut, aceasta indică faptul că își caută partea masculină, Animus. Dacă visătorul este un bărbat și sărută un străin, acesta sugerează că el își caută partea cea mai sensibilă.

Visând la sărut pe gură cu forța

Dacă, în vis, cineva îți fură un sărut, înseamnă că vei suferi niște retrageri și evenimente neprevăzute care te vor lăsa fără acțiune. Este posibil să fiți victima unor intrigi sau trădări. Ferește-te de oamenii din jurul tău care nu sunt demni de încrederea ta. Visul sărutărilor forțate sugerează, de asemenea, că ți-e frică să-ți expui adevărata personalitate.

Visând la sărut indiferent la gură

Dacă, în visul tău, sărutul nu provoacă nicio emoție, înseamnă că ești puțin descurajat de direcția pe care o ia viața ta. Denotă un sentiment de acomodare în fața unei situații cu care nu sunteți capabil să faceți față.

De asemenea, indică un sentiment de vid și pasivitate interioară. Este timpul să vă descrucișați brațele și să căutați noi motivații, să ieșiți din coajă și să încercați să relaționați mai mult cu alte persoane.

Visând la sărutul pe gura iubitului

La prima vedere, acest vis poate indica emoții plăcute, sentimente bune față de acea persoană sau doar o amintire a situațiilor recente.

Cu toate acestea, pe lângă asocierea cu momentul iubitor pe care îl trăiești, acest vis aduce în curând sensul unor oportunități bune: prosperitate și succes într-o anumită întreprindere. De asemenea, poate indica soluția unor probleme financiare.

Visarea relativă a sărutului pe gură

Conform interpretărilor, visul cu o rudă, precum și sărutarea unui copil, indică faptul că trăiești sau urmează să trăiești o fază de mare prosperitate. Este timpul să lăsăm în urmă cele întâmplate, să ne concentrăm asupra viitorului și să investim în ceva nou. Este timpul să luați decizii și să vă întoarceți viața.

Visând să sărut pe cineva de același sex

Kissing Someone Of The Same Sex

Principala semnificație a acestui vis este că trăiești o fază completă, în care te simți sigur în propria ta personalitate și în alegerile tale. Indică că sunteți pregătit să faceți față provocărilor noi și nu vă este frică să îndrăzniți.

Dacă persoana pe care o săruți este cunoscută, dar visul nu aduce emoție, este un semn că vei primi un beneficiu de la el. Dacă, dimpotrivă, sărutul este afectuos, indică faptul că această persoană are nevoie de ajutorul tău. Dacă nu cunoști persoana respectivă, visul are același sens ca sărutul unui străin, adică indică necesitatea de a fi autocunoscător.

Visând la sărutarea pe buzele oamenilor de același sex

La fel ca visul anterior, acest vis nu se referă neapărat la dorințe iubitoare, dar indică o predispoziție de a accepta noul și de a schimba viața ta.

Acesta sugerează că ești deschis și te cunoști pe tine însuți. Dacă cunoașteți oameni care se sărută în vis, poate însemna că admirați legătura care există între ei.

Visând la sărut pe buzele unui iubit

Acest vis nu înseamnă că ai sau intenționezi să ai un iubit. Dar este un mesaj din inconștient că sunteți nesigur despre partenerul dvs.

Este probabil că sunteți nemulțumit de relația dvs. actuală și poate fi timpul să regândiți relația. Dacă ești singur, este un indiciu că îți este dor de cineva din viața ta.

Visând să sărut o singură gură

Acest vis indică faptul că te simți încrezător în ceea ce ești și în ceea ce vrei. Nu are probleme cu deciziile sale actuale și se simte liber să se raporteze cu dragoste cu cineva. Dacă în vis persoana singură este prietenă, indică faptul că ai încredere deplină în el. Dacă persoana singură este o persoană pe care nu o cunoști, sensul principal este că ești deschis să cunoști oameni noi.

5/5 - (1 vote)