Școala – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Am petrecut o lungă perioadă din viața noastră la școală. Acolo învățăm să conviețuim în societate, ne confruntăm cu multe dintre primele conflicte și provocări și, pentru mulți, este și locul de unde vine prima pasiune, primul sărut sau, nu rareori, prima dată când te implici într-o luptă adevărată.

Așadar, nu este surprinzător că visul de școală acoperă o varietate de interpretări diferite. Semnificația visării școlii nu putea să nu fie asociată – din motive simbolice foarte bine ancorate în conceptul consacrat a ceea ce este școala – cu o etapă de cunoaștere, cu noi prietenii și cu pregătirea pentru o nouă etapă a vieții.

Mulți romantizează perioada școlară și poartă amintiri frumoase despre ea. Pentru alții, aceasta este o perioadă marcată de persecuții și intimidări, iar acestea sunt motive care trebuie luate în considerare atunci când se interpretează ce înseamnă să visezi despre școală. Știm că visele poartă în ele o mare parte din ceea ce subconștientul nostru a înțeles din fiecare obiect, loc, muzică, oameni cu care ai trăit și chiar parfumuri și mirosuri.

Limbajul pe care îl folosește interiorul tău este simbolic, mai profund și mai poetic. De multe ori confuz pentru înțelegerea noastră, deoarece comunicarea noastră interpersonală este mai superficială și mai directă. În lumea reală, un măr este un fruct dulce care îți poate ucide momentan foamea între o masă și alta. În universul oniric, un măr poate simboliza sexul, păcatul, plăcerea și chiar moartea.

Și în acest univers, în care zilele tale de școală sunt mai complexe și mai profunde decât orice ar putea mâzgăli profesorul tău de matematică din școala primară pe tablă, ne vom scufunda acum. Să mergem?

Visezi că te duci la școală

Școala – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Acesta este un vis care aduce în semnificația sa neacceptarea schimbării. Atunci când părăsim zona de confort sau suntem forțați să o părăsim, este obișnuit să avem îndoieli și chiar să încercăm să scăpăm de schimbările care se apropie. Dar acest lucru este nesănătos și poate însemna stagnare profesională. Nu uitați să continuați să mergeți înainte, să vă provocați și să acceptați provocările care se ivesc.

Visează că ești la școală

Unele obiceiuri ar trebui lăsate în urmă și exact asta îți sugerează acest vis să faci. Trebuie să renunți la unele obiceiuri vechi care încep să te coste scump și să îți întârzie progresul în viață și în plan profesional. Maturarea vine adesea din efortul nostru personal.

Visezi că pleci de la școală

Reprezintă maturitatea și succesul profesional. Sunteți gata să vă înfruntați provocările și să le depășiți. Ai învățat din greșelile tale și ești hotărât să nu le mai faci din nou. Minunat! Dă-i drumul și pregătește-te să câștigi.

Visează că fugi de la școală

Fuga de la școală este un semn puternic de rebeliune, inconsecvență și prostie, în fine, nu există nicio etapă în viața noastră în care atitudinile care poartă asocierea cu aceste cuvinte să ne aducă ceva pozitiv. Reevaluează-te și ai maturitatea de a recunoaște unde eșuezi.

Să visezi că ai fugit de la școală sugerează o lipsă de maturitate care poate duce la decadență profesională sau la sfârșitul unei relații. Este plictisitor să spun asta, dar trebuie să te maturizezi. Este pentru binele tău!

Visezi că ai absolvit școala

Școala – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Să visezi la absolvirea unei școli este de bun augur. Să visezi că absolvi o școală este un mesaj că evoluezi și că ai crescut ca persoană și ca profesionist. Este genul de vis care semnalează ascensiunea la locul de muncă sau în afaceri, sau chiar că urmează o veste bună.

Visul despre o școală abandonată

Poate fi înspăimântător să visezi orice loc abandonat în care ești singur în acest loc, însă, să visezi o școală abandonată înseamnă doar că îți lipsește ceva care ți-a marcat viața în trecut. O iubire, o prietenie, o perioadă.

În viață, totul este trecător și este foarte important să acceptăm această condiție de mutație constantă. Privește înainte și nu te atașa prea mult de ceea ce ai trecut, cu siguranță viitorul îți va rezerva multe lucruri bune, trebuie doar să știi să le recunoști.

Visul unei școli de călugărițe

Tot ceea ce ne dorim cel mai mult este să ne putem relaxa simțindu-ne în siguranță și în pace. Atunci când visezi o școală de călugărițe, este foarte probabil ca o perioadă lungă de pace și liniște să intre în viața ta. Bine, asta este o binecuvântare.

Relaxați-vă și lăsați stresul și problemele în urmă, pentru că, de altfel, acolo se duc. În trecutul tău. Ține minte că nu este o stare eternă de pace și liniște, ci o fază de care poți profita pentru a planta și mai multe lucruri bune în viitorul tău. O perioadă promițătoare, dar ceea ce urmează depinde exclusiv de tine.

Visul unei școli goale

Școala – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Dacă ați visat la o școală goală, probabil că ați fost departe de vechii prieteni, dar în adâncul sufletului vă este dor de ei. S-ar putea ca drumurile pe care le-ați luat să vă fi condus spre destinații diferite și căi opuse, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă îndepărtați complet.

Dacă este posibil, căutați contactul dincolo de universul virtual și rece al rețelelor de socializare. Vorbiți cu ei, chiar și la telefon, dar sunați pentru a vă auzi vocea celuilalt. Găsiți-vă unul pe celălalt, invitați-l la voi acasă sau mergeți la un film. Încercați să vă apropiați de el.

Visează că școala se prăbușește

Acesta nu este un semn bun, pentru că indică faptul că cineva complotează împotriva obiectivelor tale. Nu te lăsa mâncată de asta, fă tot ce poți și probabil că vei ieși în evidență în fața oricărui prejudiciu. Din păcate, este mai mult decât obișnuit ca victoriile și realizările să stârnească invidia celorlalți, așa că nu te lăuda și nu te deschide prea mult în legătură cu ceva ce îți dorești sau cauți. Păstrează-ți visele pentru tine, dar nu înceta să lupți pentru ele.

Visul despre grădiniță

Școala – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Așa a ajuns viața de adult? Da, dacă nu cu vârsta, probabil cu responsabilitățile. A visa o grădiniță indică faptul că tot mai multe dintre aceste mici lucruri inevitabile și opresive numite responsabilități se urcă pe spate și că ați simțit greutatea lor. Oricum, asta e viața, ridică-ți capul și mergi mai departe.

Cu siguranță ai ceea ce îți trebuie pentru a face față, la urma urmei, cu toții avem, doar crede în asta și mergi mai departe. Acum este greu, dar, așa cum se spune, apoi devine și mai rău. Se poate, dar în general cei care spun asta omit de obicei a treia parte: după furtună vine calmul, cerul se deschide și soarele strălucește aburind și virtuos pentru cei care cultivă rezistența și gheara.

5/5 - (1 vote)