Șefu’ – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visul despre șef poate reprezenta un câștig profesional și un succes financiar, chiar dacă visul nu a fost foarte plăcut, ca o ceartă, o bătaie. De fapt, există multe semnificații ale viselor cu șeful și totul va depinde de starea de spirit în care te afli și de cum sunt emoțiile tale.

Mulți oameni cred că a visa cu șeful înseamnă ceva rău care se poate întâmpla cu locul de muncă. Semnificația de a visa cu șeful nu este legată de nimic negativ sau de rău augur. De fapt, de cele mai multe ori acest vis reprezintă exact opusul.

Visul care îl vede pe șef

Să visezi că îl vezi pe șef este un stimulent din partea inconștientului tău pentru ca tu să continui să te dedici muncii tale, companiei tale și sarcinilor pe care șeful ți le atribuie. Inconștientul îți spune că este mulțumit de prestația ta în cadrul muncii și că, dacă vei continua așa, vei culege în curând roadele pe care le sădești.

Încearcă să te gândești la acest vis fără stereotipul puternic al șefului, ci mai degrabă ca la un antrenor, sau, cum e la modă, un coach, care te antrenează pentru ca tu, de exemplu, să-i iei locul într-o zi.

Ai grijă doar să nu te amăgești cu visul și să ajungi să te relaxezi sau să cobori garda la locul de muncă. Nu uitați că acolo este locul de muncă și trebuie luat foarte în serios. Muncește din greu, ai determinare și acest vis te va duce foarte departe în cariera ta.

Visează că vorbești cu șeful

Șefu' – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Să visezi că vorbești cu șeful înseamnă că proiectele tale vor fi aprobate și că acest lucru îți va conferi mult prestigiu în fața șefului tău și a celorlalți conducători ai companiei. Visul în sine trebuie analizat și el în amănunt, în toate detaliile sale, dar în linii mari, fiți pregătiți să vă puneți în practică proiectul.

Și exact asta a venit să te avertizeze acest vis, că vei avea mai mult de lucru, pentru că dacă tu ești responsabilul proiectului, cu siguranță vei fi mai mult taxat pentru el. Nu uitați că părinții sunt cei care trebuie să aibă grijă de copiii lor. Ocupă-te de proiect ca de un copil, cu toată atenția, afecțiunea și dragostea și totul va merge bine.

Căderea în grațiile șefului are două fețe. Prima și cea mai bună latură este că veți putea lucra într-un mediu mai liniștit și fără multe griji anxioase legate de stabilitatea sau nu a locului de muncă. Pe de altă parte, responsabilitatea ta crește foarte mult pentru că șeful și-a pus încrederea în tine. Prin urmare, ar trebui să faceți tot posibilul pentru a răspunde așteptărilor și pentru a nu-l dezamăgi.

Visează că primești o sarcină de la șeful tău

Să visezi că primești o sarcină de la șeful tău nu se referă la muncă, ci la o anumită responsabilitate pe care o vei primi din partea familiei sau a prietenilor tăi. Șeful, în acest caz, nu reprezintă nimic mai mult decât un superior, ca și cum ar fi un tată, care ți-ar da o responsabilitate.

Poate fi ceva foarte simplu, cum ar fi să ai grijă de animalul de companie al unei prietene în timp ce aceasta călătorește, după cum poate fi ceva mai complicat, cum ar fi să fii nevoit să petreci noaptea în spital cu o rudă bolnavă.

Partea bună a visului este că arată că oamenii te văd ca pe o persoană responsabilă, pentru că îți vor încredința o responsabilitate. Încercați să îndepliniți această sarcină cu toată inima, cu toată puterea și determinarea și totul va fi bine. Sunteți capabil să primiți responsabilități, fie de la prieteni, fie de la rude, altfel visul nu v-ar fi apărut.

Visezi că te cerți cu șeful

Șefu' – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Acest vis este destul de literal. Să visezi că te cerți cu șeful tău înseamnă pur și simplu să reprezinți relația dintre voi. Visul nu poate fi decât o manifestare a nemulțumirii și tristeții tale din cauza acestei relații tulburi pe care o ai. De fapt, este doar un avertisment din partea inconștientului tău că nu-ți place șeful tău. Nimic din ceea ce nu știai deja, nu-i așa?

Întrebarea principală pe care trebuie să o aibă visul este dacă merită cu adevărat să continui în acest loc de muncă sau în acest sector. Nu cumva există posibilitatea să fii transferat pentru a avea un mediu de lucru mai bun? Nu ar fi mai bine pentru tine să cauți un alt loc de muncă? Chiar și pentru că a nu avea o relație bună cu șeful poate fi extrem de negativă pentru dezvoltarea ta în cadrul companiei.

Faceți un examen de conștiință și vedeți ce puteți face pentru a vă îmbunătăți relația. Performanța ta la locul de muncă este cea care nu-l mulțumește pe șef? Sunteți doar voi doi care nu vă înțelegeți sau există și alte persoane care se plâng de el? Analizați-vă viața profesională și vedeți dacă vă vedeți lucrând în această companie peste cinci ani. Dacă răspunsul este nu, știți deja ce aveți de făcut.

Visează că te împaci cu șeful

Nici acest vis nu are prea mult de-a face cu șeful în sine. Să visezi că faci pace cu șeful înseamnă că ceva ce ai pierdut recent, puțin câte puțin, se restabilește în viața ta. Asta în legătură cu sentimentele. Cu alte cuvinte, din punct de vedere emoțional ajungeți din nou la echilibru.

Dacă emoțiile tale confuze sunt legate de viața profesională, înseamnă că vor veni vremuri bune. Poate că veți obține promovarea pe care o căutați sau veți fi angajat la un nou loc de muncă. Profită de acest moment pentru a da un gaz în cariera ta.

Visează că ești lăudat de șef

Să visezi că ești lăudat de șeful tău înseamnă că inconștientul tău îți cere recunoaștere profesională. Cu alte cuvinte, știi că faci o treabă corectă, utilă și foarte bună, dar, din anumite motive, nu ești recunoscut de superiorul tău.

Așadar, pentru a vă îndeplini această dorință, inconștientul proiectează în vis laudele pe care le așteptați atât de mult în viața reală.

Întrebarea care se pune aici este: dacă știți că faceți o treabă bună și nu sunteți recunoscut, merită să continuați în această companie? Nu ai avea o carieră mai bună într-un loc care te apreciază? Gândiți-vă la asta.

Visează că ești concediat de către șeful tău

Șefu' – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Alertă! Acest vis cu șeful, de fapt, nu are o semnificație foarte bună. Într-un mod mai cuprinzător, a visa că ești concediat de șef este un arhetip al unor sentimente și gânduri vechi care te-au făcut să suferi și care, dintr-un motiv oarecare, revin în mintea ta.

Poate fi vorba de ceva din prima copilărie pe care îl uitaserăți deja, poate fi vorba de respingerea unei iubiri în adolescență, poate fi chiar concedierea unui loc de muncă care vă plăcea foarte mult.

Chestiunea centrală a acestui vis este cunoașterea de sine și identificarea factorilor declanșatori care vă conduc la aceste amintiri și gânduri. Încearcă să te analizezi și vei găsi un răspuns.

Visează că tu ești șeful

Acest vis nu este altceva decât manifestarea dorinței sale reale de a-și asuma o poziție superioară în munca sa. În regulă, nu este ceva care a fost în inconștient. Îl aveți foarte bine conștientizat în gândurile dvs.

Ideea este: ce ați făcut pentru a câștiga poziții în cariera dvs. V-ați pregătit? Ați studiat? V-ați angajat? Această promovare depinde doar de tine, fie în compania în care te afli acum, fie în alta.

Visează la un nou șef

Semn de noutăți în viața ta, dar nu neapărat în mediul profesional. Să visezi un nou șef înseamnă că va exista o mare noutate în viața ta, mai degrabă în viața personală decât în cea profesională, și va fi un lucru bun. Așteptați și vedeți!

5/5 - (1 vote)