Sfârșitul Lumii – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Din 2012, anul în care s-a crezut că se va sfârși lumea, în fiecare lună apar noi vești că sfârșitul lumii are deja o nouă dată. Adevărat sau nu, apocalipsa este un lucru care a speriat populația Pământului încă din cele mai vechi timpuri. Teama de acest eveniment poate fi atât de mare încât visarea sfârșitului lumii poate fi mai frecventă decât crezi.

Visează sfârșitul lumii

Visele despre sfârșitul lumii sunt excelente pentru a reflecta asupra vieții, mai ales cele care ne fac să ne trezim în tensiune. În general, semnificația visului despre sfârșitul lumii este strâns legată de momentele de tranziție pe care le traversăm în viață. Ele nu vin doar să te avertizeze că urmează să se întâmple o schimbare, ci să te avertizeze că trebuie să analizezi ce se întâmplă.

Însă, merită menționat faptul că semnificațiile viselor depind foarte mult de modul în care au avut loc, deoarece fiecare tip de detaliu simbolizează ceva diferit.

Visul în care se vede sfârșitul lumii

Sees The End Of the World

Dacă visezi că ești martor la sfârșitul timpului, acest lucru indică faptul că te simți ca un simplu spectator al propriei tale vieți, fără să știi ce direcție va lua aceasta. Acest tip de vis apare ca o alertă pentru ca tu să te trezești și să realizezi că lucrurile nu merg foarte bine și că trebuie să cauți ajutor pentru a te îngriji puțin de sănătatea ta mintală sau chiar pentru a recăpăta controlul asupra ei.

Visezi că te afli la capătul lumii

Cu toate acestea, atunci când nu doar privești, ci ești inserat la capătul lumii, acest vis are o semnificație foarte literală, deoarece indică faptul că lumea ta se prăbușește. Acest tip de sentiment că lumea se prăbușește este de obicei legat de scăderea așteptărilor, mai ales atunci când muncim din greu pentru asta.

Visând sfârșitul lumii prin foc

Să visezi că sfârșitul lumii vine prin flăcări este foarte înfricoșător și, oricât de negativ ar părea, simbolizează de fapt lucruri foarte bune pentru tine. Acest vis indică faptul că unele dintre dorințele tale se vor împlini și că nu ar trebui să te îngrijorezi atât de mult pentru viitor.

Prin urmare, aceste vești bune pot fi din acea călătorie pe care ai vrea să o faci sau chiar o nouă relație de dragoste. Dacă cineva vine la ușa ta, lasă-l să intre și tratează-l foarte bine! Acest lucru este valabil și pentru noile oportunități, nu acționa impulsiv, dar nici nu lăsa frica să te blocheze.

Visul despre sfârșitul lumii prin apă

A visa deja că sfârșitul lumii vine prin inundații simbolizează faptul că universul îți dă o alertă cu privire la stările tale spirituale. Cum apa este un simbol al purificării, acest vis indică faptul că trebuie să cauți pe cineva sau ceva care să te purifice.

Așadar, oricât de cuprinzător ar părea acest mesaj, ascultă-ți inima și ea te va îndruma spre acel ceva sau acea persoană.

Visul sfârșitului lumii pe pământ

Să visezi că sfârșitul lumii vine prin cutremur este ceva total chinuitor, pentru că nu ai unde să fugi, doar aștepți să te oprești. În cazul unui cutremur, acest vis indică faptul că vei trece printr-un moment de mare haos, care poate fi de natură profesională, amoroasă sau probleme personale.

Astfel, atunci când acestea vor alerga, vei avea un sentiment de neputință de a le depăși. Dar, așa cum multe locuri se ridică în mod constant după un cutremur, tot așa și tu ești capabil să te ridici și să devii și mai bun după ce acel haos pune stăpânire pe viața ta.

Visul sfârșitului lumii pe pământ

În cazurile în care visezi că sfârșitul lumii face ca pământul să se împartă în două, acest vis simbolizează faptul că prejudecăți prea mult oamenii și îi împarți în categorii.

Suntem cu toții ființe umane care trăim pe o singură planetă, așa că nu judeca și nu te distanța de oamenii diferiți de tine și de realitatea ta, pentru că acest lucru reprezintă o mare lipsă de empatie, adică nu-ți pasă de fratele tău pământean.

Visul sfârșitului lumii de către extratereștrii

The End Of The World By Aliens

Să visezi că sfârșitul lumii vine de la o invazie extraterestră este aproape ca și cum te-ai simți în filmele americane din anii ’90, nu-i așa? Totuși, acest vis este o alertă foarte bună pentru unele atitudini pe care le-ai avut. Indică faptul că te-ai deschis prea mult în fața străinilor, iar acest lucru este total dăunător pentru viața ta, deoarece nu poți ști dacă persoana respectivă va acționa cu rea credință sau nu.

Cu atât mai mult cu cât rețelele de socializare sunt din ce în ce mai folosite, nu fiți persoana care se bate cu pumnul în piept și spune că este o carte deschisă, asta nu este întotdeauna un lucru bun.

Visul sfârșitului lumii visat de demoni

Demonii sunt foarte mult asociați cu sfârșitul lumii biblice, cum ar fi Armaghedonul. Cu toate acestea, a visa că lumea este distrusă de demoni este un avertisment serios din partea universului, arătând că anumite obiceiuri și vicii ale tale ruinează tot ceea ce ai cucerit până astăzi.

Demonii sunt în totalitate asociați cu emoțiile noastre distructive și cu dependențele noastre, așa cum este conștient de dependențele fizice și chiar emoționale, cum ar fi să vezi lucruri negative sau să te plângi prea mult.

Visezi că ți-e frică de sfârșitul lumii

Să visezi că ți-e frică de moarte sau de sfârșitul lumii este mult mai frecvent decât crezi. Acest tip de vis este în totalitate asociat cu o anumită fază de tensiune pe care o trăim, cu o teamă excesivă de a pierde pe cineva sau ceva. De asemenea, poate indica faptul că ești prea stăpân pe tine și te temi că orice îți scapă de sub control.

Visează oameni care se tem de sfârșitul lumii

Totuși, atunci când visăm că alte persoane se tem de sfârșitul lumii, în acest caz indică faptul că există șanse mari să apară probleme și că acestea vor fi mari. Acesta este un avertisment din partea universului pentru ca tu să începi să te pregătești pentru ce este mai rău să se întâmple, deoarece astfel totul se va rezolva mai ușor.

Visează sfârșitul lumii prin explozii

Să visezi sfârșitul lumii cu multe explozii peste tot indică faptul că ai fost o persoană foarte impulsivă. Așadar, acest vis este un avertisment că, deși în multe situații să acționezi din impuls este bine, exagerarea acestei impulsivități arată că ai o anumită imaturitate pentru a face față vieții sau te folosești de impulsivitate pentru a ascunde niște probleme pe care nu vrei să le privești în față.

Visezi sfârșitul lumii în urma unui tsunami

The End Of The World In A Tsunami

Ai trecut prin atâtea momente proaste în ultima vreme încât ai renunțat să mai vezi partea bună a lucrurilor, nu-i așa? Acest tip de vis indică tocmai acest lucru, dar este mai ales o alertă pentru ca tu să înțelegi că nu trebuie să accepți lucrurile rele ca pe un singur adevăr, pentru că în curând lucrurile se vor îmbunătăți. Credeți!

Visează că încerci să scapi de sfârșitul lumii

Acest vis este oarecum literal în sensul său. Indică faptul că fugi mereu de probleme, dând vina pe alții sau chiar pretinzând că acestea pur și simplu nu există. Astfel, universul te avertizează că, cu cât fugi mai mult să îți înfrunți problemele, cu atât mai multe probleme vor apărea.

Experții susțin că acest vis indică faptul că ai marea capacitate de a depăși toate problemele cu multă clasă.

Visezi sfârșitul lumii și multe morți

A visa despre sfârșitul lumii și multe morți indică faptul că te simți nesigur în fața modului în care lumea este atât de lipsită de speranță, având în vedere multele lucruri rele care se întâmplă. Astfel, trăiești cu frica de ceea ce se va întâmpla a doua zi, iar acest vis vine să te avertizeze că trebuie să ai credință, chiar și în cele mai rele cazuri.

4.5/5 - (2 votes)