Tatuaj – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visarea tatuajului este un fel de vis care poate fi adesea conectat la felul în care te văd oamenii, la modul în care te raportezi la ei și la modul în care te vezi pe tine însuți. În general, visarea tatuajelor reprezintă senzualitate, invidie, individualitate și schimbare.

Dar semnificația va depinde foarte mult de momentul în care treci în viața ta. După cum am văzut, visul poate reprezenta inconștientul tău, lucruri care se află în interiorul tău și nu știi cum să le faci față.

Dacă visezi un tatuaj care este al tău, de exemplu, acesta poate indica ceva legat de individualitatea ta și de modul în care ești sau dorești să fii. Ceva care este unic în tine și care te face diferit de ceilalți oameni din jurul tău.

Dacă visezi tatuajul altcuiva, sensul se schimbă complet. Poate însemna că există oameni care își doresc răul. Fiți întotdeauna conștienți.

Tatuajele dezvăluie multe despre emoțiile noastre și de aici ar trebui să începeți evaluarea. Luați totul în considerare, faceți o analiză completă a visului. Luați în considerare locația tatuajului, designul, modul în care vă simțiți în legătură cu acesta, dacă tatuajul este pe tine sau pe altcineva, dacă persoana respectivă tatuează sau șterge tatuajul. Toate acestea vor conta pentru o interpretare mai exactă a visului.

Visează că îți faci un tatuaj

Tatuaj – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Să visezi că îți faci un tatuaj poate avea o semnificație bună dacă consideri tatuajul frumos. Asta înseamnă că ai o dorință puternică de a te schimba, de a ieși din rutină, de a face ceva nou cu viața ta și acest lucru se poate întâmpla foarte curând.

Cu toate acestea, dacă nu-ți place tatuajul, dacă îți aduce un sentiment rău sau ciudat, este un semn rău, poate reprezenta că cineva încearcă să-ți păteze reputația, că cineva spune minciuni despre tine oamenilor cu care trăiești . Trebuie să fii foarte atent cu persoanele false care ar putea fi apropiate de tine. Acordați multă atenție celor care vă întreabă mult despre viața voastră sau care apar doar atunci când au nevoie de ceva.

Visează că tatuezi pe cineva

Visarea că tatuezi pe cineva are o semnificație surprinzătoare: poate însemna că vei scăpa de prietenii tăi, dar vei avea un motiv corect pentru asta, chiar dacă aceste motive nu sunt atât de clare la început. Aceasta indică faptul că această distanță va aduce noi experiențe și mari șanse pentru a obține fericirea. Această distanță prevăzută în vis este de obicei legată de o traiectorie a autocunoașterii. O decizie dificilă, dar care te va conduce spre noi experiențe și maturizare.

Atenție, însă, dacă ești tatuator în viața reală, acesta reflectă doar ceea ce ești și arată că te cunoști foarte bine.

Visul care șterge tatuajul

Tatuaj – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

A visa că ștergi un tatuaj care nu-ți place este un semn bun. Înseamnă că vei depăși complexele, angoasa, tot ceea ce îți împiedică viața. Uneori trecem printr-o situație pe care nu o putem depăși. O durere, o relație care s-a încheiat, o teamă. Și acest lucru ne lasă stagnate. Dar acest vis indică faptul că vei depăși totul și vei intra într-o fază mult mai fericită.

În funcție de contextul visului și de viața ta, poate însemna, de asemenea, că unele aspecte ale personalității tale se vor schimba, deoarece vei învăța valoarea cuceririi, a realizării visului și toate acestea îți vor aduce multă bucurie, atât pentru tine și pentru oamenii din jurul tău.

Visează cu tatuajul pe braț

Va depinde de regiunea brațului în care se află tatuajul. Dacă tatuajul este pe biceps, acest lucru indică faptul că vrei să te arăți mai puternic decât ceilalți oameni din jurul tău. Este direct legat de personalitatea ta și servește pentru a-ți arăta propria ta forță.

Dacă tatuajul este poziționat pe antebrațul tău, arată că vrei să ai un control mai bun asupra situațiilor care se întâmplă în viața ta de zi cu zi și că nu îți plac evenimentele neprevăzute.

Visul unui tatuaj pe picior

Visarea unui tatuaj pe picior sau chiar pe picioare poate fi asociată cu călătorii, lumi noi, experiențe noi, explorând diferite lucruri. Indică transformare. Poate fi asociat cu călătorii fizice sau spirituale.

Va depinde de designul reprezentat în tatuaj. De exemplu, un vis cu un tatuaj de trandafir pe picior poate implica faptul că trebuie să ne lansăm într-o călătorie pentru a găsi o nouă dragoste sau pentru a recâștiga o iubire care a fost pierdută.

Simbolismul unui tatuaj pe picior indică faptul că ceva ne va muta înainte.

Visează să-ți tatuezi mâna

Visarea unui tatuaj pe mână reprezintă întâlnirea unei prietenii foarte puternice și importante în viața ta. Prietenii care îți vor face viața mai bună și mai ușoară.

S-ar putea să treci prin momente dificile când ți-a fost dor de un prieten să împărtășească dificultățile și să aibă sprijin și acest vis reprezintă că vei găsi acea persoană pe care poți conta întotdeauna.

Visul unui tatuaj de dragon

Designul dragonului reprezintă forță, libertate, pasiune și senzualitate, așa că visarea unui tatuaj de dragon indică faptul că se va întâmpla ceva în viața ta amoroasă. Pregătește-te, pentru că o iubire atât de puternică îți va aduce multă fericire. Dacă te raportezi deja la cineva, acest tatuaj indică faptul că va exista o schimbare în relația respectivă și în bine!

Dacă tatuajul dragonului este situat pe încheietura mâinii, acesta este un semn că căutați să fiți recunoscut pentru eforturile dvs. din viața reală de a ieși din rutină și de a rămâne în acțiune tot timpul.

Visând despre un tatuaj pe piept

Tatuaj – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Visarea unui tatuaj pe piept reprezintă faptul că vrei să te arăți ca o persoană puternică și puternică care luptă pentru ceea ce îți dorești.

Pe de altă parte, în funcție de contextul vieții tale în acel moment, să visezi un tatuaj pe piept poate însemna că ai impulsuri dominante sau chiar sperie oamenii pentru că te consideri superior. Gândiți-vă dacă acea putere pe care credeți că o aveți este într-adevăr atât de grozavă, deoarece poate fi de fapt mult mai mică decât credeți.

Visează despre tatuarea feselor tale

Visarea unui tatuaj pe fese, în general, spune multe despre modul în care îți vezi viața amoroasă și, de asemenea, senzualitatea. Înțelesul acestui vis reprezintă adesea că încercați să vă arătați sentimentele și intențiile cu partenerul sau cu oricine vă interesează. Dacă acea persoană nu este încă partenerul dvs. oficial, poate că este timpul să vă clarificați intențiile. Poți câștiga o nouă dragoste.

5/5 - (1 vote)