Unghii – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visarea cu unghia înseamnă că panoramele pentru viitorul tău vor depinde de modul în care unghia este reprezentată în vis. Poate însemna că ești foarte defensiv cu oamenii.

În viața reală, unghiile cresc, trebuie îngrijite și sunt asociate în mod obișnuit cu mâinile, doar observați că atunci când vorbiți despre ele, prima imagine care vă vine în minte sunt extremitățile membrelor superioare și nu cele inferioare. Această legătură directă cu mâinile reprezintă, în multe cazuri, mâna în sine și simbolismul furnizorului său, de a te împuternici și de a avea grijă de ceea ce (sau de cine) ai nevoie sau apreciezi.

Unghiile lungi, bine tăiate, roase sau rupte au fiecare propriul lor simț printre ceea ce înseamnă să visezi o unghie. Limbajul viselor este cel al inconștientului tău, astfel încât situațiile în care trăiești și obiectele cu care te raportezi în ele pot avea semnificații mai profunde și mai simbolice decât îți poți imagina dacă nu ții cont de acest context.

Multe obiecte au o imagine universal înțeleasă de noi, de exemplu, apa este pentru a curăța și potoli setea, copacii poartă fructe și umbră, iar telefoanele trebuie să comunice și să aducă oamenii împreună. Totuși, același simbolism poate avea semnificații negative în funcție de modul în care se manifestă în visele noastre. Un copac cu fructe putrede sau un bazin de apă întunecată și tulbure, precum și un telefon rupt, trebuie interpretate luând în considerare aceste detalii.

Sensul de a visa cu un cui, urmând aceeași logică, poate varia de la dovezi ale determinării și puterii personale de a lupta pentru ceea ce tânjești, la anxietate și nervozitate, adică o alertă la starea ta emoțională slăbită. Ei bine, acum că înțelegi puțin despre interpretarea ludică a viselor, să plecăm pentru ceea ce te-a adus cu adevărat aici: la urma urmei, ce înseamnă să visezi cu unghia?

Visând cu unghia

Dacă visezi că te uiți la unghiile tale, acesta este un semn că poți acționa defensiv cu oamenii, probabil în munca ta, dar acest lucru se poate referi, de fapt, la orice domeniu social. Faceți un efort sincer pentru a identifica acest punct negativ și, identificându-l, lucrați la anularea acestuia.

Totuși, să visezi unghiile tale poate însemna și că trebuie să lucrezi mai mult la obiectivele tale și să ai o atitudine mai îndrăzneață atunci când faci față provocărilor care pot apărea pe parcurs.

Visul care musca unghiile

Visând că îți muști unghia, sugerează că ar putea apărea o problemă dificilă. Nu vă descurajați, urcușurile și coborâșurile fac parte din traiectoria noastră. Bazează-te pe cineva în care ai încredere, lucrează la spiritualitatea ta și ține capul sus. O sa treaca.

Visul unghiilor de la picioare

Unghii – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Uneori necesitatea este dușmanul voinței și asta este mai mult sau mai puțin ceea ce încearcă să-ți arate visul unghiilor de la picioare. Ceva care nu-ți place trebuie făcut și este posibil să fi scăpat de această responsabilitate. Este posibil să vă simțiți inconfortabil și supărat cu o anumită situație, dar credeți-mă, nu puteți fugi de ea pentru totdeauna.

Amintiți-vă că totul este temporar, inclusiv – și chiar în principal – evenimente și decizii pe care trebuie să le trăim și să le luăm. Nu te supăra, ai curaj și treci peste asta.

Visul care face unghia

În general, este un semn de rafinament, care poate fi bun. Pe de altă parte, evitarea egoismului este un avertisment. Sofisticarea te determină să te identifici cu tot ceea ce este bun și să cauți acces la produsele care reprezintă acest lucru, care poate fi chiar un stil de viață. Cu toate acestea, a estima în exces doar ceea ce pare sofisticat te poate determina să crezi că ești superior celorlalți oameni și acest lucru nu este niciodată un lucru bun. La urma urmei, venim cu toții din același loc și cu siguranță vom merge în același loc în final și tot ceea ce vom deveni vor fi amintiri în memoria celor care rămân. Si tu? Cum vrei să fii amintit?

Visul care taie unghia

Uau, acesta este într-adevăr un semn minunat! Pot apărea mari oportunități în viața ta profesională și, dacă ai o întreprindere sau intenționezi să investești în ceva al tău, acesta este momentul pentru ca lucrurile să se întâmple. Lucrează cu certitudinea că universul conspiră în favoarea ta.

Visul care pictează unghia

Unghii – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Viața ta sentimentală poate trece prin momente nu atât de bune. Visând la un cui vopsit sau că îți pictezi unghia, poartă, în general, simbolismul că momentele dificile pot înconjura viața ta amoroasă și dezacordurile și luptele pot provoca chiar despărțirea. Idealul este să acționezi calm, să fii atent cu cuvintele și să faci eforturi pentru a nu te lăsa subiecte care pot fi lăsate deoparte, precum discuțiile prostești din cauza geloziei și așteptărilor neîndeplinite.

Visând că taie unghia

Dacă v-ați bătut la unghie, acesta este un indiciu că s-ar putea să vă amestecați în chestiuni care nu vă preocupă. Este adevărat că adesea vedem unele detalii în anumite situații din viața celor care ne plac și, în multe dintre ele, vrem să-i ajutăm, sfătuindu-i într-un fel. Cu toate acestea, oamenii nu au întotdeauna nevoie sau vor să audă anumite lucruri, care pot genera neînțelegeri și chiar vă pot afecta relația cu această persoană. Rămâneți la curent, uneori este mai bine să vă dați drumul.

Visul unui cui rupt

Totul trece, a spus înțeleptul. Viața este un gangstă, cu urcușuri și coborâșuri și o oră sau alta trebuie să ne ocupăm de probleme și suferințe. Visarea unei unghii sparte este un semn că vin zile grele, dar calm. Viața, după cum tocmai am vorbit, este un gangstă, iar momentele bune vor reveni în curând.

Unghii – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Acesta este unul dintre acele vise care te păcălesc, deoarece par a fi un semn urât, dar care sunt de fapt un semn bun. Visând cu unghia încarnată semnalează că ești pe cale să atingi un obiectiv pentru care ai luptat. Animați-vă și continuați munca bună!

Visând cu gem de unghii

De data aceasta, este cineva apropiat care are nevoie de ajutorul tău. Această persoană are nevoie de ceva pe care numai dvs. îl puteți oferi, fie că este vorba de consiliere, ajutor financiar sau de orice fel. Are nevoie de tine, dar nu are nimic să-ți ofere în schimb, nici măcar prin rambursarea unui împrumut. Analizați dacă puteți oferi un astfel de ajutor, conștientizând că nu îl veți primi înapoi.

Visând la un cui care cade

Căderea unghiilor nu este un bun augur. Visarea unei unghii care cade sugerează că puteți pierde ceva sau pe cineva valoros pentru dvs. Ar putea fi sfârșitul unei relații, pierderea unui loc de muncă sau ceva bătăi de cap în viața ta financiară. Aveți credința și forța pentru a depăși aceste momente.

Visează să-ți rupi unghia

Este normal ca uneori să fim reticenți cu privire la provocările pe care ni le prezintă viața. A visa la un cui scos sau a visa că un cui se scoate, poate însemna exact asta, că ești nesigur despre propriile abilități, despre puterea ta de a depăși o situație dificilă sau de a-ți asuma un angajament. Acest vis poate sugera, de asemenea, că ceva ce ați făcut poate genera o neînțelegere și va aduce consecințe negative. În orice caz, aveți echilibru și căutați înțelepciunea pentru a depăși orice problemă care vă poate apărea.

Visul unui cui stricat

Sănătatea este una dintre cele mai prețioase bunuri ale noastre, la urma urmei, care este valoarea unui nou răsărit de soare dacă sunteți la pat și aveți o stare de sănătate slabă, nu-i așa? Visarea unei unghii putrede este o alertă pentru a vă îngriji sănătatea, altfel s-ar putea să aveți probleme serioase foarte curând. Sănătatea financiară face, de asemenea, parte din această alertă, nu uitați și sănătatea buzunarului.

5/5 - (1 vote)