Val – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Valurile mării sunt ca niște situații care apar în viața omului, pentru că nimic nu este pentru totdeauna, nici bucurie, nici tristețe. Visarea valurilor are această sarcină simbolică, pentru că zilele vin și pleacă, precum și nopțile; furtunile vin și pleacă și oamenii se nasc și mor, dar valurile mării nu încetează nici măcar pentru o scurtă clipă.

Sensul visării valului reprezintă scurtimea fericirii și timpul tenuos al durerii, chiar dacă ni se pare stupid de lungă, aproape infinită. Un anume poet a spus odată: s-a sinucis pentru că nu știa că totul trece.

Și așa este viața, totul trece. Valurile reprezintă, de asemenea, sentimentele și capacitatea noastră de a le face față. Ei bine, dacă doriți să cunoașteți nuanțele interpretărilor jucăușe despre ceea ce înseamnă să visați la un val, scufundați-vă cu noi în liniile scurte de urmat.

Visând la valul mării

Viața umană este plină de urcușuri și coborâșuri, adversitățile vin și pleacă, precum și valurile mării. Visarea unui val de mare se referă la diferitele elemente care ne afectează viața și la puținul sau deloc controlul pe care îl avem asupra lor.

Traducerea, visarea valurilor mării simbolizează acceptarea faptului că nu totul în viață trece prin sita noastră și că o mare parte din ceea ce câștigăm sau pierdem vine din întâmplare. Învață să accepți cadourile și contracarările pe care le oferă viața. Cadourile sunt cadouri pe care le primim de bunăvoie, dar chiar și târâtorile pe care le primim sunt oportunități de a învăța, de a crește și de a ne maturiza.

Visul valului uriaș

Val – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Un indiciu puternic al unei mari anxietăți care coboară asupra ta. Valurile reprezintă emoții sau situații dincolo de controlul nostru, așa că visarea valurilor uriașe poate reprezenta ceva într-un viitor scurt care vă deranjează.

Identificați ce poate fi și încercați să anticipați problemele. O cauză obișnuită sunt mărgelele care încep să formeze un bulgăre de zăpadă. Dacă acesta este cazul dvs., încercați să renegociați datoriile, nu le lăsați să iasă la suprafață. Cu toate acestea, există mai multe probleme care ne pot copleși psihologic. Respiră, în același ritm cu aceste valuri, și relaxează-te, astfel încât capul tău să poată gândi mai bine. Lăsați oxigenul să intre și soluția să iasă. Este mai mult sau mai puțin așa.

Visând la invadarea valurilor

Izbucniri de furie, plâns, instabilitate emoțională. O emoție care explodează necontrolat este un val care invadează. Aceste valuri, ca un tsunami, pot provoca daune mari. Ce să fac? Fii conștient de emoțiile tale pentru a avea control asupra lor. Acest lucru poate fi cucerit în felul următor; în fiecare situație te simți atingând limita, gândește-te la următorul act.

Dacă vă imaginați că scăpați de sub control, gândiți-vă la consecințele pe care le poate avea acest lucru. Dacă ne vizualizăm acțiunile înainte de a le avea, ne putem vedea acțiunile mai clar și, văzându-le astfel, crește probabilitatea de a putea raționa mai clar. Nu fi o fântână de emoții, fii persoana care scufundă udatorul în apele emoției și udă flori cu ele. Faceți florile să înflorească.

Vis de val puternic

La fel ca visarea unui val uriaș, visarea unui val puternic reprezintă emoții sau situații care nu depășesc controlul nostru. Un val puternic poate reprezenta faptul că ceva care urmează să se întâmple te-a lăsat anxios și îngrijorat.

Este important să identificați cauza acestei anxietăți și să anticipați problema. Există mai multe situații posibile care ne pot copleși din punct de vedere psihologic (datorii, muncă, neobținerea unui loc de muncă, relații), îngrijorarea poate avea valoarea sa în a nu sta liniștiți, însă chiar etimologia cuvântului vă oferă deja un indiciu despre ceea ce înseamnă actul .

Dacă îngrijorarea vine de la „preocupare”, cu alte cuvinte, ocuparea ta înainte de a ajunge cu adevărat problema. Nu vă faceți griji prea mult.

Visând la un val de apă murdară

S-ar putea să fie timpul să vă pregătiți pentru o fază proastă. În viață, obstacolele sunt inevitabile. Acest lucru este valabil pentru toți, săraci și bogați, bărbați și femei, negri, indieni, galbeni și albi. Cu toții trebuie să fim conștienți de acest lucru, astfel încât să nu fim prinși prin surprindere și să suferim dincolo de ceea ce necesită fiecare situație. Visarea valurilor murdare reprezintă această fază care se apropie, deci fii puternic și fii rezistent. Această fază va trece.

Visând la val de noroi

La fel ca să visezi la un val de apă murdară, să visezi la un val de noroi este o alertă pentru a te pregăti pentru o perioadă provocatoare din viața ta. Problemele vor veni, dar la fel ca valurile, vor dispărea și ele. Cât de mult vă pot afecta va depinde de cât de mult anticipați alerta, la fel cum oamenii care locuiesc lângă mare ar trebui să anticipeze o alertă de tsunami. Identifică problema și încearcă să minimizezi daunele, dar mai mult decât atât, ai rezistență, putere spirituală și psihică pentru a le face față.

Visul valurilor întunecate

Aveți de-a face cu sentimente cu care nu ați învățat încă să vă ocupați și nici măcar nu ați reușit să înțelegeți și să absorbiți. Cunoaște-te înainte de a merge la luptă. Dacă nu accepți și nu înțelegi ce ai înțeles, cu atât mai puțin alte persoane te vor accepta și te vor înțelege. Trebuie să ne cunoaștem pe noi înșine sau putem deveni cel mai mare dușman al nostru.

Visând la valuri clare

Val – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Undele clare simbolizează faptul că ai o absorbție bună a tot ceea ce simți și canalizează aceste sentimente în vibrații bune. Felicitări! A avea control asupra a ceea ce simțim și a modului în care ne confruntăm cu aceste sentimente atunci când acestea sunt negative este un semn de mare maturitate spirituală.

Visează că navighezi pe val

Val – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Visarea că navighezi într-un val reprezintă controlul pe care îl ai asupra vieții tale chiar și în condiții de adversitate severă. Provocările apar, dar nu te lași să te zguduie, nici măcar atunci când te agiți. Simți lovitura, dar nu te lasi jos, te confrunți cu ea și această decizie curajoasă îți va aduce roade bune.

Visează că ești prins de val

Când suntem înghițiți de un val, devenim neajutorați și putem face puțin pentru a scăpa de el înainte de a ne înghiți complet dacă nu primim ajutor. Visarea că ești prins de val simbolizează această incapacitate de a reacționa la un anumit fapt și că, fără ajutor, s-ar putea să ajungi înghițit de situație. Căutați ajutor, nu vă lăsați înșelați pentru a putea rezolva totul de unul singur. În viață, suntem picături de apă sau boabe de nisip, singuri suntem incapabili, împreună suntem oceane sau munți.

Visul unei piscine cu valuri

Doriți să vă relaxați și să aveți momente de agrement. Rezervați ceva timp pentru aceste momente, fără ele ne confundăm și ne stresăm. Corpul tău îți cere, ascultă-l!

Visează că asculti valurile

Este manifestarea unui sentiment care apare în tine. Pace, armonie cu oamenii din jurul tău și satisfacție cu momentul în care trăiești.

5/5 - (1 vote)