Vrăjitoare – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Vrăjitoarele fac parte din imaginația populară ca o figură malefică, dar asocierea lor cu puterea feminină este, de asemenea, izbitoare. Ei posedă puteri, uneori întunecate, și le folosesc pentru rău, dar nu întotdeauna. Vrăjitoarea are în imagini misterul și determinarea a ceea ce înseamnă să visezi o vrăjitoare sau dacă sensul de a visa o vrăjitoare este bun sau rău pentru tine, depinde de sentimentul care îți pătrunde visele. În rândurile următoare veți înțelege mai bine.

Visând că vezi o vrăjitoare

Pentru a face o interpretare corectă a acestui vis, mai întâi trebuie să înțelegeți cu adevărat ceea ce ați văzut. Vrăjitoarea asta făcea ceva rău? Ai simțit frică când ai văzut-o sau te-ai simțit în pace? Vrăjitoarele au de obicei conotații proaste în imaginația populară, dar această imagine s-a schimbat și, în funcție de ceea ce ați văzut sau cum ați simțit, interpretările pot fi diferite.

Dacă ați văzut o vrăjitoare rea sau v-ați temut când ați văzut-o pe vrăjitoare, acest lucru poate indica probleme acasă sau la locul de muncă. Sau că nu v-ați recuperat încă dintr-o pierdere recentă, deoarece visul negativ al unei vrăjitoare poate ilustra un sentiment de orfanitate, pierdere și singurătate (Ribeiro, 2019). Dacă aveți propria afacere, fiți atenți atunci când investiți sau închideți parteneriate. Dar dacă, pe de altă parte, vrăjitoarea a făcut ceva bun sau te-ai simțit bine urmărind-o, spre deosebire de augurul anterior, a visa o vrăjitoare poate însemna un augur bun și o perioadă de prosperitate.

Visând că o cunoștință devine o vrăjitoare

Dacă visele sunt reflexe ale semnelor subconștiente care captează semne pe care le lăsăm în mod conștient să treacă neobservate, visând că un prieten devine o vrăjitoare sau că o cunoștință devine o vrăjitoare, poate indica faptul că cineva în care ai încredere poate că încearcă să te manipuleze în favoarea ta.

Acești oameni ar fi vrăjitoarele din viața reală, sugerându-ți energia și încercând să te folosească în scopuri egoiste. Fii atent și urmărește cât de deschis ești față de cei în care crezi că poți avea încredere. Nu fiți, pe de altă parte, suspect de toate și de toți, doar țineți ochii deschiși.

Visează că întâlnești un grup de vrăjitoare

You Meet A Group Of Witches

A visa că întâlnești un grup de vrăjitoare este un semn că te-ai simțit hărțuit de oameni care te consumă. Atenție în mediul dvs. de lucru sau academic. Este foarte ușor să fim depersonalizați în locuri de conviețuire colectivă sau în care suntem ierarhic subordonați altora.

Trebuie să prețuim întotdeauna o bună coexistență și respect pentru conducere, dar fără a ne subjuga vreodată valorile sau a ne umili doar pentru a fi acceptați într-un grup. Când această influență negativă apare la locul de muncă, evitați să participați la roțile de bârfă sau, chiar mai mult, tratați ierarhic oamenii de sub voi cu neglijență.

Visează că ești influențat de o vrăjitoare

Dacă visezi că o vrăjitoare te influențează sau visezi că o vrăjitoare încearcă să te influențeze, ferește-te. Vrăjitoarele au scopuri egoiste, așa că visează că o vrăjitoare încearcă să te influențeze reprezintă pe cineva din jurul tău, o persoană apropiată, care poate încearcă să te manipuleze pentru a profita de tine. Prin urmare, nu te lăsa condus să faci ceva ce nu vrei să faci sau chiar că știi că nu ar fi corect să faci. Acest lucru vă poate aduce nefericire și nemulțumire.

Visează că ești o vrăjitoare

Maximul „cum te-ai simțit fiind vrăjitoare?” este ceea ce merită aici. Te-ai simțit rău și gata să faci răul și să profiți de ceilalți? Sau te-ai simțit dispus să semeni bunătatea și să-i ajuți pe ceilalți? Visarea că ești o vrăjitoare va depinde de cum a fost personalitatea ta în timpul visului. Dacă înclinația ta era spre rău, ferește-te. Recunoaște-ți greșelile și unde ai eșuat ca persoană.

Amintiți-vă, tot ceea ce facem se întoarce împotriva noastră. Dacă faci bine, se va întoarce, dar dacă semeni răul, se va întoarce la fel. Dacă acțiunile și înclinațiile voastre în vis sunt pozitive, acest lucru poate indica o voință de transformare, de schimbare a vieții și de a merge dincolo.

Visând că vorbești cu o vrăjitoare

Poate că nu vă amintiți exact conținutul conversației, visele sunt așa, mult mai mult o înfrumusețare a sentimentelor decât faptele care urmează o succesiune logică. Încercați să vă amintiți dacă ceea ce ați simțit în timpul visului a fost sau nu pozitiv. A vorbi cu o vrăjitoare, în sens negativ, îți poate simboliza dorința de a scăpa de cineva. Aveți grijă ca aceste sentimente negative să nu înflorească (sau să putrezească) în voi.

Dacă cineva te deranjează, încearcă doar să te îndepărtezi de acea persoană, dacă o atitudine altruistă este disponibilă în tine, cel mai bun ar fi totuși să încerci să te apropii și să înțelegi ce i-a lăsat în această situație și cum să pui capăt sentimentelor rele .

Dacă sentimentele au fost pozitive, acest vis poate indica dorința de a schimba cursul vieții tale. Adevărul este că nu există magie pentru asta, așa cum sugerează visul tău. Dacă doriți să vă schimbați viața, faceți un efort și începeți să o faceți diferit decât ați făcut până acum. Viața este matematică pură, dacă factorii sunt aceiași, rezultatele vor fi întotdeauna aceleași. Aplicați diferiți factori.

Visând la o vrăjitoare care zboară pe o mătură

Vrăjitoare – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Mătura zburătoare este pentru vrăjitoare un avantaj față de muritorii obișnuiți. O ia oriunde vrea să meargă, o face să zboare. Aceste concesii supranaturale la care are acces cu mătura sunt aceleași pe care le căutați – să doriți să zburați și să puteți merge dincolo de altele pe care le puteți considera rivali.

Căutați întotdeauna creșterea, nu doar materială, ci spirituală. Dorința de a ieși în evidență este naturală și chiar sănătoasă, dar singurul lucru este atunci când ne comparăm cu ceilalți pentru a ne măsura succesul. Uită-te la viața ta și măsoară-o după valori, nu după bunuri și cu atât mai puțin după iarba din grădina celuilalt. Va fi întotdeauna mai verde în ochii tăi.

Vis de vrăjitorie sau vrăjitoare care face vraja

Witchcraft Or Witch Doing Spell

O vrăjitoare care face vrăjitorie poate însemna că cineva își dorește răul. Nu există magie în primirea acestor informații printr-un vis. Acest lucru se datorează faptului că subconștientul ei a văzut în cineva lucruri pe care el nu le-a putut surprinde (o privire, o șoaptă, o altă atingere).

În timpul zilei, primim o mulțime de informații simultan, unele nu le captăm în mod conștient, dar asta nu înseamnă că mintea noastră nu le-a perceput în vreun fel. Acest vis încearcă să vă arate că cineva vă poate fi fals.

Visând la o vrăjitoare bătrână

Dacă o observi, trebuie să iei mai multe atitudini în viață față de persoanele care îți fac rău. Nu te așeza și fugi după fericirea ta, indiferent de persoanele care se răsucesc împotriva ta sau spun că totul va merge prost. Cereți doar înțelepciune pentru a distinge sfaturile bune de răul augur.

Visează că fugi de o vrăjitoare

Când visezi că fugi de o vrăjitoare, poate că vrăjitoarele din viața reală, adică oamenii falși, încearcă să se apropie de tine pentru a te manipula. Este posibil ca oamenii de la locul de muncă, colegii sau chiar superiorul dvs. să încerce să profite de ceva pe care îl aveți sau să obțineți acces. Dintre acestea, fugi!

Visează că vei vâna o vrăjitoare

Lumea este din ce în ce mai competitivă, iar mediul de lucru ajunge să fie deosebit de disputat. Așa cum ne-am ocupat deja aici, este obișnuit ca subconștientul să observe lucruri pe care conștientul nu le poate surprinde (o privire, o șoaptă, o altă atingere). Primim o mulțime de informații simultan în timpul zilei și unele nu le captăm în mod conștient, dar mintea le percepe și încearcă să ne arate că oamenii apropiați ar putea fi falsi. Visarea că vânați o vrăjitoare reprezintă această rivalitate în mediul de lucru.

Visând că ucide o vrăjitoare

Într-un mod similar cu visul că vânați o vrăjitoare, visarea că ucideți o vrăjitoare are același caracter de avertizare pe care oamenii apropiați îl pot acționa în mod fals.

5/5 - (1 vote)