Zburător – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Zborul a fost dintotdeauna marele vis al omenirii, de la îngerii cu frumoasele aripi albe întinse pe cer până la avioanele comerciale, de turism și de război care traversează cu miile cerul nostru astăzi.

Să zburăm ca o pasăre sau ca figura aproape mitologică a lui Superman pătrunde în visele noastre de copii și chiar și atunci când ajungem la vârsta a treia. Nu se poate nega, cu toții visăm într-o zi să putem zbura.

Pentru psihanaliza lui Freud (2016), zborul poate fi comparat cu experiențele pe care le-am trăit înainte de naștere, în pântecele mamei, când plutim, confortabili, protejați, compleți. Poate fi interpretat ca dorința de a ne întoarce la această completitudine. A visa că zbori poate simboliza, pentru cei care visează, plăcerea deplină.

Semnificația visului că visezi că zbori este încărcată de bune augururi și de optimism. Reprezintă de cele mai multe ori dorința noastră de a iubi și de a depăși obstacolele. Până la urmă, ce te-ar putea opri dacă ai putea zbura și traversa mări și munți? Care ar fi granițele universului tău?

Deși viselor le lipsesc detaliile pentru a fi bine deslușite în codurile lor, pentru că vorbesc limbajul sufletului uman, a visa că zboară înseamnă, în esență, a iubi viața și a vrea să te bucuri de ea. Dar luați-o ușor, zburați pe următoarele rânduri și descoperiți tot ceea ce vă pot arăta orizonturile viselor voastre.

Visează că zbori

Este un vis destul de comun și obișnuit, dar și unul dintre cele mai plăcute pe care le putem avea. Să visezi că zbori este mai degrabă expresia pură a libertății. Atunci când visăm că zburăm, scăpăm de grijile vieții și lăsăm în urmă orice necaz. Să visezi că zbori este un semn de sensibilitate artistică și creativitate.

Să visezi că zbori cu avionul

Zburător – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Un mare semn că toate condițiile vă sunt favorabile. Este ca și cum, ca în aviație, această perioadă din viața dumneavoastră este un cer de brigadier. Cufundați-vă în aceste energii bune și profitați de această ocazie pentru a vă atinge mai departe planurile și ambițiile. Doar nu te relaxa până la punctul de a nu ști pe unde vei călca, pentru că poți chiar să zbori, dar faci bine să rămâi cu picioarele pe pământ.

Visează că zbori cu elicopterul

Cauți libertatea și independența. Începe o perioadă în viața ta în care să fii liber să decizi singur și să îți poți ghida viața așa cum crezi tu că este cel mai bine, începe să fie foarte important pentru împlinirea ta personală. Senzațional! Preia frâiele poveștii tale și începe să o scrii, dar asigură-te că acesta este momentul potrivit pentru a o face.

A fi independent înseamnă, de asemenea, a avea multă responsabilitate și responsabilitate. Dacă în visul tău tu erai cel care pilotai acel elicopter, înseamnă că s-ar putea să vină profituri rapide. Bucurați-vă!

Visează că zbori cu un balon

Zburător – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Ceva ce ți-ai dorit mult poate deveni realitate, dar nu vei realiza nimic de unul singur. Doar cu sprijinul prietenilor tăi vei reuși să realizezi ceea ce ai visat. Dacă în visul tău ai făcut o plimbare cu balonul, acest lucru sugerează că sufletul tău este liber și caută noi emoții. Acest vis poate însemna, de asemenea, succes la locul de muncă și oportunități în jurul tău.

Visezi că zbori cu o mătură

Privește vrăjitoarea dezlănțuită! Dar, calmează-te, această vrăjitoare este o vrăjitoare bună. Să visezi că zbura cu o mătură este semn de eliberare de necazuri, de evenimente bune și importante care se apropie, pe lângă surprize pozitive și neașteptate. Dacă era cineva cu tine, aceleași binecuvântări se extind și asupra acestei persoane.

Visează că zbori la înălțime

Să visezi că zbori la înălțime reprezintă încredere ridicată și putere mentală pentru a îndura dificultățile vieții. Îți propui să ajungi departe și ai ceea ce îți trebuie pentru a reuși. Să visezi că zbori sus este sinonim cu determinarea și voința. Dacă aveți acest vis frecvent, încercați să vă dezvoltați noi abilități și să vă stimulați latura artistică.

Visează că zbori la joasă înălțime

Să visezi că zbori la joasă înălțime sau să visezi că faci un zbor de mică adâncime reprezintă maturitatea de a face față situațiilor neplăcute. Sunteți rezistent, dar nu vă mulțumiți să duceți sfidarea acasă.

Visezi că zbori noaptea

A visa că zbori în timpul nopții depinde de unele detalii din visul tău pentru a fi descifrat cu proprietate. De exemplu: ați zburat într-o noapte luminată de lună sau noaptea era întunecată și întunecată? Dacă zborul tău a avut loc într-o noapte senină, luminată de lună, acest lucru reprezintă fericire și bucurie în viața ta amoroasă și sentimentală.

Viața ta romantică va fi activă și fericită în zilele următoare. Dacă, pe de altă parte, noaptea a fost întunecată și întunecată, s-ar putea ca relația ta să fie în echilibru pe o linie subțire. Evitarea neînțelegerilor și a discuțiilor este importantă pentru ca această linie să nu se rupă. Zborul în nopțile senine, cu cerul înstelat, reprezintă pacea, în timp ce nopțile întunecate sunt semn de tristețe și neînțelegeri.

Visezi că zbori deasupra orașului

Este un vis recurent la persoanele fericite și optimiste, care au așteptări bune în privința viitorului și sunt mulțumite de ele însele. Fiți recunoscători pentru tot și pentru toată lumea. Acest pozitivism tinde să dureze și chiar să se extindă dacă continuați să vă alimentați perspectiva optimistă asupra lumii și a vieții însăși.

Visează că zbori dincolo de nori

Zburător – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Visul care zboară dincolo de nori, pe lângă faptul că este un sentiment cu adevărat minunat, indică și sosirea unei noi și delicioase pasiuni. Poate reprezenta, de asemenea, o aprofundare a unor relații deja trăite sau chiar o apropiere de cineva pe care l-ați iubit, dar pe care nu l-ați mai văzut de mult timp. Apariția unei noi povești de dragoste deschide ușa către o nouă direcție în viața ta. Răsplătiți iubirea pe care o primiți și dați-i șanse să funcționeze.

Visează că zbori în spațiu

Zburător – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Acesta este momentul tău. Ați depășit dificultățile care se aflau în calea voastră și ați traversat valea întunecată, acum este timpul să zburați și să vă bucurați de o perioadă de stabilitate și bonitate. Acest vis este un simbol al victoriei și al depășirii. Este timpul să culegi roadele, dar nu te relaxa până la punctul de a te lăsa ghidat de viață, fii mereu cine este la conducere.

Visează că zbori și cazi

Să visezi că zbori și apoi cazi este un semn clar de lipsă de încredere și de încredere în tine. Poți să ajungi acolo, dar pentru ca acest lucru să se întâmple nu trebuie să existe loc de îndoială. Elanul zboară și mergi fără teamă, ai tot ce îți trebuie pentru a reuși. Singurul lucru care te ține la pământ este propria ta nesiguranță.

Visează că zbori însoțit

Ah, iubire! Vine după tine. Să visezi că zbori însoțită este un semn că marea iubire a vieții tale poate să vină sau să fie deja alături de tine. De multe ori nu ne dăm seama de iubire chiar acolo, dar acest vis poate încerca să te avertizeze asupra acestei posibilități. Deschide-ți ochii și inima.

5/5 - (1 vote)