Zombie – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa un zombi înseamnă ceva simplu, deși sună înfricoșător. Acest vis servește ca un avertisment în viața ta, pentru a te pregăti pentru evenimentele viitoare. Semnificația visului cu un zombi, în general, poate fi legată de momentele de singurătate prin care ai trecut.

Ce înseamnă să visezi zombi?

Este posibil ca acest lucru să îți afecteze relațiile de prietenie, oricât de mult nu ai simți acest lucru. Astfel, visele cu zombie pot fi legate de un anumit moment în care ai trăit în “modul zombie”, fiind un avertisment împotriva acestui lucru.

Cu toate acestea, visele au, de obicei, mai multe semnificații, iar acest lucru depinde de contextul pe care îl prezintă. Astfel, dacă apare un zombi care te urmărește, poate însemna ceva diferit de faptul că zombi este pur și simplu prezent, de exemplu. Prin urmare, pentru a putea interpreta mai bine ce înseamnă să visezi zombi, este interesant să știi ceva mai multe despre aceste contexte diferite.

Visezi că vezi un zombi

Să vezi un zombi într-un vis este ceva ce sugerează că ești deconectat fizic sau emoțional de oamenii și situațiile care se întâmplă în jurul tău. Această deconectare de lume, trăind într-un mod automat, este asociată cu figura zombi. Acest mod de viață te poate afecta în diferite moduri, dar ceva care are un impact foarte mare este în sfera relațiilor tale. Poți ajunge să te izolezi dacă vei continua în acest mod.

În plus, acest vis poate fi reprezentativ pentru faptul că ești mort pe dinăuntru, la fel ca un zombi. Este posibil ca tu să trăiești pur și simplu, fără să absorbi nimic din ceea ce ți s-a întâmplat. Chiar dacă faci acest lucru pentru a evita sentimentele rele, este important să le simți și tu, deoarece ele fac parte dintr-un întreg proces de maturizare personală și de învățare din situațiile de viață.

Visează că este urmărit de un zombi

Chase By A Zombie

Să visezi că te urmărește un zombi poate fi ceva care îți poate da multă adrenalină. Cu toate acestea, acest vis are o semnificație mult mai banală decât cea relatată. În acest caz, figura zombi reprezintă problemele tale și modul în care încerci să scapi de ele. Deși a fugi de zombi este probabil cea mai bună alegere pe care o poți face, în realitate nu poate fi așa cu problemele noastre.

Chiar și în cazul zombilor poate veni momentul în care să fie necesar să le înfrunți și ar trebui să fie la fel și cu problemele. Așa că nu are rost să încerci să fugi, pentru că, la fel cum un zombi nu obosește niciodată, problemele vor continua să te urmărească. Înfruntă ceea ce te deranjează și scapă de acest sentiment de disconfort.

Visează că este atacată de un zombi

Attacked By A Zombie

A fi atacat de un zombi într-un vis poate fi ceva care dă un sentiment de supraîncărcare. Dacă înainte problemele te urmăreau, acesta este momentul în care te ating în cel mai puternic mod posibil. O mulțime de stres s-a acumulat în ultima vreme și te simți incapabil să controlezi tot ceea ce s-a întâmplat.

Cu toate acestea, este important să-ți recapeți încrederea în tine pentru a face față din nou situației. Dacă nu mai poți fugi, este ultima ta șansă de a rezolva problema. Visul poate indica, de asemenea, temerile lor de slăbire, necesitând o mai mare reflecție asupra sentimentelor lor.

Visul care ucide un zombi

A visa că ucizi zombi poate fi o indicație a modului în care te confrunți cu ceea ce reprezintă zombi. Dacă, în alte vise, acesta reprezintă probleme, aici nu este diferit. Cu toate acestea, atitudinea lui este diferențiată. În acest caz, te confrunți deja cu situația și te străduiești să depășești dificultățile pe care viața ți le prezintă de obicei. Continuați în această amprentă de curaj și determinare.

Visând că un cunoscut este un zombi

A visa că îl cunoașteți pe zombi poate fi ceva puțin suferit în lumea viselor, dar este un astfel de sentiment care caută să alerteze asupra relației dumneavoastră cu această persoană. Zombi reprezintă existența simultană a vieții și a morții în aceeași ființă. Nu e de mirare că sunt numiți și strigoi.

Prin urmare, chiar dacă încă mai aveți o relație cu persoana din vis, cel mai probabil sentimentele pe care le aveți pentru ea au murit. Există, așadar, această coexistență între ceea ce reprezintă persoana și sentimentele pentru ea care au murit deja. Nu mai există, așadar, nicio legătură emoțională între voi.

Visează că ești un zombi

A visa că ești un zombi poate fi legat de această stare de strigoi, în care oboseala te-a consumat foarte mult, fie că este vorba de cea mentală sau chiar fizică. Ți-ai dus viața într-un mod periculos, chiar dacă este un act de curaj. Cu toții avem nevoie de odihnă și este foarte important să ne cunoaștem propriile limite.

Acest vis este un avertisment din partea subconștientului tău pentru ca tu să vezi cât de obosit ești și cât de mult te afectează. Este timpul să iei o pauză sau chiar să îți iei o vacanță. Călătorește și bucură-te un pic mai mult. Dacă crezi că este mai bine, poți chiar să rămâi acasă, atâta timp cât îți faci timp să te reînnoiești.

Visează că o familie este zombie

Să visezi că în familia ta se află un zombi poate fi ceva ce dezvăluie multe din sentimentele tale față de membrul familiei respective. Să dai peste un monstru precum un zombi este ceva care cu siguranță trezește teamă. Acesta este sentimentul principal pe care l-ați avut, ceea ce indică faptul că există probleme prost rezolvate cu această persoană. Poate că a sosit momentul să puneți scrisorile pe masă și să încercați să reveniți la normalitate o dată pentru totdeauna.

Visează Apocalipsa zombi

Zombie Apocalypse

O apocalipsă zombi este ceva care afectează întreaga lume, fiind o problemă foarte gravă, cu potențialul de a distruge întreaga planetă. Acest lucru se întâmplă odată cu răspândirea necontrolată a zombilor pe Pământ. La această lipsă de control se referă acest vis. Ai probleme serioase și nu știi ce să faci pentru a le controla. Poate fi momentul ideal pentru a reflecta mai mult și a acționa mai calm în căutarea unor soluții.

Visează că fugi de zombi

Încă o dată, zombii reprezintă preocupările din viața ta și cât de mult fugi de ele. Este momentul să acționezi și să înfrunți tot ceea ce ți-a provocat îngrijorare.

5/5 - (1 vote)